Mine plejeredskaber m.v. og apotek

kennel kalmayer

Stueopdræt af Bichon Havanais

Mine plejeredskaber m.v. og apotek

Plejeredskaber

 • Petosan tandpasta for hunde
 • Trixie tandbørste
 • KW stål tandrenser skrå
 • PETOSAN fingertandbørste
 • MAXI-PIN Mix, Large med fleksible bløde vildsvine pins kombineret med nylon gør udredning skånsom for hud og pels
 • JAGUAR A-Line 530 stylingkam
 • Madan dobbelt kam
 • Spratt - Kam nr. 72 Forkromet
 • Contura Wella hårklippemaskine til poter
 • Sløjfespænde og elastikker
 • Show Tech - Pean ørehårstang - 14 cm
 • Thordal 5½" Frisørsaks
 • Thordal Potesaks - buet
 • Millers Forge Klotang
 • O'tom tægetang model brækjern
 • Vivog opsprætter til knuder
 • PetiSock PetiWrap

ISB Atami H270 Equalizer

Fulid er et universalmiddel til daglig børstning af pelse. Denne spray indeholder næring til hårene i kraft af indholdet af jojoba- og bambusekstrakt og avokadoolie. Vi kan på det varmeste anbefale denne udredningsspray, der med sine egenskaber vil lette den daglige pelspleje!

Iv San Bernard Mela Verde SLS fri Shampoo

Iv San Bernard Mela Verde SLS fri Shampoo med en frisk grøn æble duft til alle langhårede hunde og katte. Den fugter og genopretter pelsen, hvilket giver shine og blødhed. Knuder kan fjernes uden at irritere huden. Denne Shampoo er en fantastisk dagligdags Shampoo, den du altid vender tilbage til når du f.eks. i en periode har brugt Kur eller SPA behandlinger.


På grund af fraværet af natriumlaurylsulfat producerer shampoo mindre skum, men det betyder ikke, at du skal bruge mere!


Vejledning:

Påfør en tilstrækkelig mængde shampoo. Massér i cirka 3 til 5 minutter så shampoo bliver jævnt fordelt i pelsen. Skyld derefter med lunkent vand og påfør derefter Mela Verde Balsam fra Iv San Bernard.


Blandingsforhold: Bruges koncentreret eller fortyndes op til 1 del shampoo til 5 dele vand.

Iv San Bernard Mela Verde SLS fri Balsam

Iv San Bernard Mela Verde SLS fri Balsam med en frisk grøn æble duft til alle langhårede hunde og katte. Den fugter og genopretter pelsen, hvilket giver shine og blødhed. De naturlige kokosoliebaserede elementer gør at knuder nemt kan fjernes uden at irritere huden. Denne Balsam er en fantastisk dagligdags Balsam, den du altid vender tilbage til når du f.eks. i en periode har brugt Kur eller SPA behandlinger.


På grund af fraværet af natriumlaurylsulfat producerer den mindre skum, men det betyder ikke, at du skal bruge mere!


Vejledning:

Påfør en tilstrækkelig mængde shampoo. Massér i cirka 3 til 5 minutter så shampoo bliver jævnt fordelt i pelsen. Skyld derefter med lunkent vand.


 

Blandingsforhold: Bruges koncentreret eller fortyndes op til 1 del Balsam til 3 dele vand.

Talc hvalpeshampoo fra Iv San Bernard

Talc hvalpeshampoo fra Iv San Bernard er en meget skånsom shampoo til hvalpe. Den er udviklet til at tage hensyn til den sarte babypels og er derfor ekstrem mild.


Blandingsforhold: Bruges koncentreret eller fortyndes op til 1 del shampoo til 3 dele vand.

Talc Balsam til hvalpe fra Iv San Bernard

Talc Balsam til hvalpe fra Iv San Bernard er en meget skånsom Balsam til hvalpe. Den er udviklet til at tage hensyn til den sarte babypels og er derfor ekstrem mild.


Blandingsforhold: Bruges koncentreret eller fortyndes op til 1 del balsam til 3 dele vand.

Diamond Soap

Diamond Soap er en “håndsæbe” specielt udviklet til at fjerne misfarvninger ved øjne, skæg og på poter.


Fugt området og gnid sæben ind i pelsen. Lad det virke nogle minutter og skyl grundigt.

KW pote imprægnering

Forebygger og beskytter hunde og kattes poter mod sjap, sne, salt, snavs og sneklumper. Hjælper også med at holde infektioner væk, ved mindre skader og rifter.

For bedste resultat af KW POTE IMPRÆGNERING sprayes poter og ben før udflugten og imprægneringen gnides ind i pelsen (ved langhårsracer kan maven også med fordel behandles). Efter udflugten tørres eventuelt sne og snavs væk fra pelsen og imprægneringen sprayes på igen og gnides ind i pelsen. Denne øvelse gentages 3 – 4 dage eller til den ønskede effekt er nået (ingen isklumper og poterne er fri for revner). Derefter er det nok at spraye KW POTE IMPRÆGNERING på i ny og næ, afhængig af poternes tilstand, vejrliget og det ønskede resultat.

Ønsker man at holde poterne i topform, anbefaler vi at man også bruger KW POTE IMPRÆGNERING forår og efterår lejlighedsvis.

Apotek

Pro-Kolin+ er en fodderkosttilskud på pastaform. Det kan gives til hunden for at genoprette tarmfunktionen ved akut diarré. Pro-Kolin er en velsmagende probiotikum og præbiotikum med kaolin og pektin, som styrker, lindrer og beskytter tarmen ved diarré. Pro-Kolin + kan anvendes alene eller som et supplement til medicinsk behandling anbefalet af en dyrlæge


Kolloid sølvvand fra B&B er naturens eget rensningsmiddel til udvortes brug. Det er et naturligt alternativ til antibiotikum i mange situationer. Sølvvandet er helt naturligt desinficerende middel som kan bruges ved f.eks. betændelser, insektbid, kløen, hotspots, svamp, skæl, hævelser, brandsår, tandsten og misfarvninger. Dub på det aktuelle område med f.eks. en vatrondel og lad tørre, undgå at tørre det af


EZ-Groom Grip Ear Powder. Pulver der letter fjernelse af hår i øret. Samtidig med at lette hårfjernelse i øret renser og forbedre dette produkt ørets hygiejne


KW Klip stop standser blødning ved klipning af kløer, hvis uheldet er ude og man kommer til at klippe for kort!


Nexgard er en tablet til hunde, der bekæmper lopper og flåter ved at give en tyggetablet een gang om måneden. Nexgard virker hurtigt  mod lopper (inden for 8 timer) og virkningen holder i 4 uger, Nexgard dræber flåter og effekten holder i 4 uger. Flåter og lopper skal suge blod for at få det aktive stof i sig. Det dræber lopperne og flåterne, hvorefter de falder af hunden. Da Nexgard gives i munden, kan hunden bade med det samme før og efter behandlingen. Nexgard er receptpligtigt og du skal forbi din dyrlæge for at få det ordineret.